Om KAN Finans

KAN Finans har på få år blitt en ledende leverandør av opplæring og trening til finansbransjen. Vi leverer opplæring til alle autorisasjons- og godkjenningsordninger som styres av FinAut.

Ut over disse fagplanene trener og kurser vi ledere og medarbeidere, blant annet i ledelse og salgstrening. KAN Finans har også hovedansvaret for all ledertrening i en av de store dagligvarekjedene.

Gleden i å bidra til vekst og utvikling for enkeltpersoner skaper stort engasjement hos oss. Det er derfor naturlig å tilby tilpassede kurs og en mer personlig og individuell veiledning og oppfølging.

Vi skreddersyr opplegg for hver enkelt kunde, og vi vil at alle tiltak skal være konkrete, synkroniserte med selskapets kampanjer og behov, praksisnære og føre til ønsket atferd. Vår visjon er å gjøre dine ansatte til gode rådgivere og selgere.

For å få til alt dette måtte vi starte for oss selv og håndplukke våre samarbeidspartnere. Følg lenken til våre Fagressurser for å lese mer om dem.

Prøv oss, så skal du se du blir minst like fornøyd i praksis.
Vi har mange “bestått” på samvittigheten.

Samarbeidspartnere

Det var viktig for oss å få en samarbeidspartner som kunne utfordre og støtte oss i våre bestrebelser. Samtidig trengte vi en læringsplattform som støttet opp om de pedagogiske tankene, og likevel kunne forenkle det administrative arbeidet. Disse kvalitetene fant vi hos Intermezzon i Gøteborg.

På film og video til nyhetssendinger og opplæring samarbeider vi tett med Godt Sagt i Drammen.